Projekt

Bilder

Eftersom vi har varit verksamma i många år har vi också många referenser. Fräsning av stubbar behöver inte vara svårt med rätt typ av utrustning. Rätt maskin på rätt plats är något som vi strävar efter. Med tre olika typer av stubbfräsar så kan vi säkerställa att arbetet blir så bra det kan, efter de förutsättningar som finns.

Alla kunder är viktiga för oss, oavsett om du har en liten stubbe som irriterar dig i din trädgård eller 100 tals stubbar. Vi har alltid strävat efter att ha ett gott rykte, som företag och bra samarbeten. Blir det något missförstånd med fräsdjup eller arbetets omfattning? Oroa dig inte. Det handlar om att du som kund skall vara nöjd med arbetet och känna tillit. Vi kommer se till att du får den service du vill ha.

Pris lämnas på plats innan påbörjat arbete om inget annat avtalas.

Vi har en bred kundkrets med bland annat, Privatpersoner, Arborister, Trädgårdsmästare, Fastighetsförvaltare, entreprenadfirmor, Kommuner, Kyrkogårdar och många fler. Oavsett om det handlar om att fräsa bort en stubbe, eller om du har många stubbar så lönar det sig att fräsa bort stubbarna.

Vill du se hur det går till att fräsa ner stubben? Kolla då vidare i bildarkivet eller besök vår Facebook/Instagram.